Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bernscherervfx.com/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145
FilmFyn - BernschererVFX

VFX på international niveau - på Fyn

Stefan Bernscherer er en talentfuld post-produktions artist med en solid og bred baggrund indenfor alle aspekter af postproduktion. Han sidder pt. som Head of Department for DNEG Montreals EnvGen afdeling og har før dette tillige stor erfaring som Environments Supervisor.

Med erfaring fra Hollywood blockbusters, såvel som kunstneriske film og serier, har Stefan blik for og erfaring med både store og som små produktioner, danske såvel som internationale.

Med sin placering på Fyn, på Boltinggaard, er BernschererVFX et oplagt valg til sparring om og udarbejdelse af enhver produktions behov. Virksomheden opfylder kravene til støtte fra FilmFyn.

Stefan har tidligere arbejdet med, og har god kontakt til, de førende danske VFX supervisorer, kender de fynske lokationer og er hjemmevandt på Boltingegård.

Tag en snak med Stefan idag.